Hotellet och behandlingarna

Tervis Hälsohotell

Hotellet omfattar sju byggnader som är sammankopplade med varandra genom glasgallerior. Hotellet har 494 bäddar, från balkongen i hotellrummen öppnar sig en pitoresk utsikt. I direkt anslutning till hotellet ligger segelbåtshamnen och Pärnus historiska vågbrytare.


Vad ser du fram emot på vintern?


Till frukostbordet, morgongympan och andra behandlingar kan ni promenera genom glasgallerior som sammanbinder byggnaderna. Här finns även relaxavdelning, skönhetscenter, butik och gym att tillgå. På sommaren lockar solskensfyllda promenader i Pärnus strandområde. På vintern kan här njutas av mjukt fallande snö och en mysig sjöstad under vitt snötäcke.


Att gå insvept i en varm badrock genom galleriorna när snöflingorna virvlar utanför


Läs mer på denna sida om vilka olika rumstyper som går att välja på hotellet, vilka behandlingar som ingår i  grundpriset, vilka som kan bokas mot tillägg, färdiga paket samt specialistläkare och tjänster som erbjuds på hotellet.Standardrum exempel

Superiorrum exempel

Standardrum i Hus 1 och Hus 2


I rummen finns morgonrock, TV, direktvalstelefon, kylskåp och dusch.
Alla rum är allergianpassade och rökfria och har WiFi. 


Bilden är exempel på hur ett vanligt standardrum i Hus 1 ser ut, det finns andra variationer och vi kan inte garantera att rummet ser ut precis som på bilden. 

Superiorrum i Hus 3


Superior rummen är förutom standardutrustning försedda med hårtork och förvaringsskåp. Superior-rum har minibar. Produkter från minibaren kostar extra och läggs till hotellfakturan.


Bilden är exempel på hur ett vanligt superiorrum i Hus 3 ser ut, det finns andra variationer och vi kan inte garantera att rummet ser ut precis som på bilden. 

Minisvit Hus 1 exempel

Minisviter i Hus 1 och Hus 3


För lyxsökande gäster har SPA Tervis 26 sviter, varav 9 med bastu. 

Sviterna är förutom standardutrustning försedda med hårtork och morgonrockar, samt sviterna i hus 3 med förvaringsskåp.

Superior-rum har minibar. Produkter från minibaren kostar extra och läggs till hotellfakturan. 


Bilden är exempel på hur sviterna kan se ut i Hus 1 (övre bilden) och Hus 3 (nedre bilden), det finns andra variationer och vi kan inte garantera att rummet ser ut precis som på bilden. 

Minisvit Hus 2 exempel

Handikappanpassade rum (ingen bild)


Hotellets handikappanpassade rum är ämnade för funktionshindrade personer eller er som har specialbehov. Dessa har även större duschrum.
I rummen finns TV, direktvalstelefon, kylskåp och dusch. Alla rum är allergianpassade och rökfria och med WiFi.

Behandlingar 

I grundpaketet ingår alltid 3 behandlingar eller träningar per övernattning efter läkarens rekommendationer ur följande lista: klassisk massage 23 minuter, ört-pärlebad, duschmassage under vatten, vattensängsmassage, virvelbad för fötter, paraffin-ozokeritbehandling, gyttjeterapi, gyttjebad för fötter, Charcot´dusch, saltkammare, stetchterapi, kryoterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi, elektroterapi, inhaletingsterapi, magnetterapi, majsenamassage för händer, kallparaffin, kroppssammansättningsanalys, ljusterapi, energigivande grppträning, vattengymnastik, sjukgymnastik eller styrketräning.

Skönhetspaket

Grundpaket (ingår)

Kan bokas mot tillägg hos oss och Innehåller ansiktsrengöring och kroppsbehanding samt pedikyr eller manikyr. Pris: 1400 sek


Ansiktsregöring

innebär en sminkborttagning, peeling- och ytrengöring av ansiktet. Följd av avkopplande och tonushöjande ansiktsmassage. en mask för ansikte och dekolletage som passar alla hudtyper återställer hudens lyster och naturliga skönhet. I slutet av behandlingen appliceras en dagkräm på ansiktet och halsen med lätt punktmassage, samt en ögonkräm behandlingens längd 45 minuter 


Kroppsbehandling 

Aromatisk och avkopplande massagebehandling för hela kroppen. Vi har förenat den traditionella massagens avkopplande teknik med eteriska oljors verksamma effekt. Mjukt smekande händer med en aromatisk och fuktande kroppslotion ingår i en riktig spasemester. behandlingen återställer din energi och livskraft, återfuktar törstande hud och gör den silkeslen. behandlingens längd 45 minuter. 


Klassisk manikyr 

Återställer dina naglar och nagelband. För bättre lyster peelas först händerna och huden runt naglarna med hjälp av specialprodukter. Efter manikyren smörjs händerna in med fuktande kräm. Manikyren resluterar i mjuka silkeslena händer med vackert lyster. Manikyrens längd 45 minuter.


Klassisk pedikyr

En fotbehandling som ger dina fötter ett estetiskt och vackert utseende behandlingen passar alla som lägger vikt på att alltid ha fötter med välvårdat utseende. Fotbehandlingen påbörjas med rengörande fotbad. Därefter återställs naglar och nagelband. Behandligen avslutas med lätt fotmassage med fuktande fotkräm resultatet blir silkenslena och välvårdade fötter. Behandingens längd 45 minuter

Undersökningspaket

Kan bokas mot tillägg hos oss och Innehåller läkarkonsultation. kroppssammansättningsanalys, EKG  eller belastnings EKG. Pris: 1800 sek


Undersökning för kvinnor

TSH, allmän kolesterol, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, triglycerider, blodsocker, klinisk blodanalys, CRV, lever- och njurvärden - ALT, AST, kreatinin, BMI, test för riskfaktorer


Undersökning för män

PSA, allmän kolesterol, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, triglycerider, blodsocker, klinisk blodanalys, CRV, lever- och njurvärden – ALT, AST, kreatinin, BMI, test för riskfaktorerSpecialistläkare

Tandläkare


På Tervis spa har man en utmärkt möjlighet att göra sitt leende perfekt!

 

På tandläkarmottagningen finns även en avdelning för tandkirurgi. Här kan man också få tandproteser tillverkade eller reparerade.

Gynekolog


På Tervis spahotell har gynekologen Urve Pappa öppnat en egen mottagning.

Dr. Pappa är en känd och erkänd gynekolog som har under sin karriär, vilken sträcker sig över två årtionden, gett stöd och råd till många kvinnor.  

Andrologmottagningen


Här finns ledande estniska doktorer för männens sjukdomar, Olev Poolametsa och Margus Punab, i spetsen.

 

Andrologmottagningen är en del av Tartu universitetssjukhu och den största specialisten på hälso- och sjukvård för män bland de baltiska och nordiska länderna