Spa i Pärnu

Välkommen till Pärnu

En resa till Pärnus hälsohotell Tervis är mer än bara en sparesa. Hotellet samarbetar med stadens sjukhus och kan erbjuda både välgörande, förebyggande och verksamma behandlingar. Svensktalande läkare finns på plats och värdar/värdinnor följer alltid med från Vida Resor. Det finns en anledning att så många gäster återvänder år efter år på denna resa och att den fortsätter locka fler och fler nya resenärer.


Mer än bara gurkor på ögonen

På Tervis kan du få hjälp om du har besvär med dina ben, leder, hjärta och kärl samt det periferiska nervsystemet. För hälsokontroller finns det ett kliniskt och biokemiskt laboratorium, det finns även rum för sonografiska och funktionsdiagnostiska undersökningar. Specialläkare för öron-näsa-hals finns också på plats. Det finns till och med tandvårdsmottagning med möjlighet att tillverka och laga tandproteser. Behandlingar kan beställas på plats för kostnader långt under våra svenska priser.


Enkel avkoppling, gemenskap och nya minnen

På fritidscentrat finns en spa- och bastuanläggning. På hotellet finns även fler barer, ett bokcafé och restaurang. Här har du närhet till både Pärnus pitoreska stadskärna och lummiga parker samt till havet och strandpromenaden i årstidens alla former.


Hotellet

Tervis Medical Spa är ett trestjärnigt hotell och har pool och Relaxavdelning, ute- och inomhusgym, restaurang, behandlingsdel, shop,terass och bar. Allt ryms i samma byggnad och sammanfogas med glasgångar. Hissar finns på hotellet. Läs mer om hotellet och rumsval här:      


Läkarbesök

Läkarbesök ingår i alla resor. Passa på att berätta för den svensktalande läkaren om din hälsosituation så du i samråd med läkaren kan välja de bäst lämpade behandlingar som passar just dig. Resan

En resa till Tervis Hälsohotell är mer än bara en spa-resa! Det är en resa som förutom behandlingarna innehåller god mat, läkarbesök, tillgång till relax, pool och gym och trevliga utflykter. Vi börjar och avslutar dessutom resan med en skön kryssning med Tallink Silja och chans att shoppa till riktigt bra sjöpriser ombord

Behandlingar

PÅ Tervis finns massage, lerbad vatten- och värmebehandlingar som en del av grundutbudet. De behandlingar som ingår är 20-30 minuter långa. För längre och övriga behandlingar finns fler att boka på plats eller förboka genom oss. 

Måltider

Ombord på Tallink Silja ingår inga målrider. För dig som önskar äta middgagsbuffé eller frukostbuffé går det att förboka mot tillägg. Det blir alltid billigare att förboka med oss än att beställa ombord. På hotellet serveras bufféer av Estländsk husmanskost. Frukost, lunch & middag ingår.


Skönhetsavdelning

På hotellets finns pedikyr, manikyr, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar att boka. Intill hotellet finns fler skönhetssalonger, frisörer och fotvård.

Välj på plats eller förboka vårt skönhetspaket.Anslutning Tallink Silja

Bussanslutning erbjuds till Värtahamnen där Vidas värdar/värdinnor tar emot och vi checkar in. Vi reser med Tallink Siljas fartyg som till Tallinn där vi med buss fortsätter resan till hotellet i Pärnu.

För dig som önskar resa med flyg har vi också lösningar. Avgångar med Tallink Silja, anslutningar och priser hittar du här:

Semester i Pärnu

Pärnu kallas Estlands sommarhuvudstad, och det är inte svårt att förstå varför. De långa vita stränderna och mysiga strandpromenaden, topprankade Pärnu Bay Links Golf, sköna uteserveringar i den pitoreska staden med medeltid charm, vackra parker och strövområden, 


Avresedatum och priser

välj mellan fler avgångar till Pärnu.

Här fyller vi på och uppdaterar så snart nya avgångar är bokningsbara.

I priset ingår det mesta och här kan du läsa vad som exakt ingår i våra paket.

Här hittar du också lite fler bra saker att veta innan avresa.