Om oss

Om Vida Resor

Passion, glädje, reslust och personlig service hela vägen

Vida Travel Group AB, Vida Resor, är ett litet företag med stor passion och hjärta för resor. Teamet består av fler personer med lång erfarenhet och kunskap från olika områden inom resebranchen. Tillsammans kan vi erbjuda unika reseupplevelser i hela världen men vår specialitet är Sverige, Baltikum och runt Adriatiska havet där vi har goda och långvariga samarbeten. Vår gemensamma ambition är att ta tillvara på våra specialiteter och skapa helt nya resor och upplevelser som passar alla smaker. 


Dröm dig bort


Hälften av det roliga med att resa ligger i konsten att släppa taget en liten stund. Därför följer vi med er från bokningen och genom hela resan. Vi vill att ni ska kunna uppleva och upptäcka världen helt utan att hålla reda på allt runt omkring - vi gör det åt er. Vår ambition är att ni ska känna er trygga och nöjda hela vägen. 


Vår passion och nyfikenhet tar inte slut. Välkommen till Vida Resor.


Tillsammans med er kommer vi att  fortsätta skapa framtidens minnen.


Vi vill uppleva hela Vida världen med dig!

Vi finns här

Sparesor & Ekonomi

Ola Gunnarsson har lång erfarenhet av reseproduktion och reseupplägg.

Redan i början av 2000-talet gick de första av Olas spa-resor till Pärnu.


Med hjälp av reseledare, resenärer och leverantörer har Ola utformat en absolut uník spa-resa som uppskattas av såväl grupper och företag till enskilda resenärer. 


Resor & Marknad

Catarina Fagerlund har med  sin passion,  engagemang och entusiasm  startat upp Vida Resor. Erfarenhet kommer från flera år hos VS & Perssons Resor i Gävle.

Catarina är VD och ansvarar för all reseproduktion, marknad, nya destinationer och reseprogram.

Kontakta Catarina om du har frågor om Vida Resor,  resmål, spa- eller temaresor. Företag & Golf

Hans Jarlekrantz  har lång erfarenhet av reseproduktion och paketering och har jobbat både i Sverige och  andra länder med researrangemang och turism. Han har under åren drivit egna resebolag och bussbolag samt utbildat både i hur man svänger i slalom samt rattar en buss. 

De senaste åren har Hans Jarlekrantz arbetat på Birka Cruises och nu tar han klivet in i Vida Resor med full energi.


Vi ser framåt


Är du med i en idrottsförening, ett företag, seniorgrupp, resecirkel, intressegrupp eller någon annan gruppverksamhet med lust att resa?


Kontakta Vida Resor så kan vi hälsa på och höra vad ni vill ha, vad vi kan erbjuda och vilken fördel ni kan ha av att resa i grupp!

Veni Vida Experenta

Kom och upplev livet!