Sparesa till Värmland maj/juni

Sparesa till Värmland

3 dagars sparesa till Karlstad 

Vi bor två nätter på anrika Elite Stadshotell 

5-7 maj och 2-4 juni

Vana Spa

 

Njut av ett avkopplande besök på Vana Spa som ligger på Elite hotell i Karlstad. Unna dig en lyxig SPA-behandling samtidigt som du bor på ett anrikt hotell vid Klarälven och äter en utsökt två-rätters middag. Utanför hotellet grönskar våren och från hotellet har vi en vacker utsikt över Karlstad. Njut av en kvälls- eller morgonpromenad längs Klarälven med dess glittrande vatten, eller gör ett besök i staden med butiker, restauranger och parker.

 

Under våra dagar tillsammans hinner vi med att avnjuta goda frukostar, mysiga middagar i elegant miljö. Vidare ett lyxigt SPA-paket där ditt välbefinnande står i fokus och naturligtvis får du tillgång till hotellets alla olika faciliteter. Vi har även egen tid för att strosa omkring i Karlstad och kanske vill du besöka några av dess statyer som till exempel de kända skalderna Gustaf Fröding och Nils Ferlin. Den kända servitrisen Eva Lisa Holtz som drev ett värdshus i Karlstad under sjuttonhundra talet fick smeknamnet ” Sola i Karlstad ” på grund av sitt glada och ” soliga ” humör. Även hon finns avbildad med en egen staty och hon har blivit en symbol för staden.

 

Vi besöker så klart konsthallen Sandgrund som ligger i centrala Karlstad. Där finns Lars Lerins förtrollande konst att beskåda och eftersom han anses vara en av väldens bästa akvarellmålare är detta ett måste. Har ni cirka 600 000 kronor att spendera så kan ni kanske inhandla ett litet konstverk för i november 2021 såldes nämligen ett av hans verk föreställande fiskebyn Svinöya för svindlande 620 000 kronor.


På vägen till och från Karlstad stannar vi för fika/lunch vid utflyktsmål efter vägen.

Pris 3 980  kr


I paketet ingår:

Bussresa från Sandviken, Gävle, Uppssala, Västerås. Boende i dubbelrum med utsikt mot trädgården 2 nätter. Frukost x 2. Tvårätters middag x 2. Tillgång till hotellets gym. Fri Wifi. Tillgång till hotellets boulebanor och trädgård. Entré till Lars Lerins Sandgrund

SPA-entré till Vana Spa inklusive:

Hamamkit 2,5 timmar

Spa-kit för din upplevelse

Lån av badrock och tofflor

Entré till uppvärmd takpool

Tillägg:

Enkelrum 800 kr, Dubbelrum med utsikt mot Klarälven 300 /pers